Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σήκωσαν δύο αυτοκίνητα πολυτελείας και άλλα αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από σπίτι Ρώσου στην Τάλα της Πάφου

Xρυσαφικά, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και δύο αυτοκίνητα η αξία των οποίων υπολογίζεται περίπου στις 168 χιλιάδες ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Τάλα .


Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας καταγγέλθηκε χθες από Ρώσο, μόνιμο κάτοικο Τάλας , ότι μεταξύ των ωρών 2μ.μ. και 6μ.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και ρολόγια αξίας €50.000 ευρώ περίπου, και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας €12,300 ευρώ  περίπου.

Οι δράστες ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, και ακολούθως μετέβησαν στο γκαράζ της οικίας από το οποίο έκλεψαν τα δύο οχήματα του ιδιοκτήτη της . Πρόκειται για ένα όχημα μάρκας  Land Rover, μοντέλο Range Rover Evoque, μαύρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής LAJ 969, αξίας €50.000 περίπου και  ένα δεύτερο όχημα μάρκας Land Rover, μοντέλο Range Rover Evoque, κόκκινου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής LAS 739, αξίας €56.000 περίπου.


Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων για εξετάσεις και την συλλογή τεκμηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: