Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Κίνηση Σωτηρία της Πάφου». Η προσπάθεια για συσπείρωση των μικρών επιχειρήσεων της Πάφου παίρνει σάρκα και οστά



Νέα συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα από την υπό δημιουργία Κίνηση των μικρών επιχειρήσεων Πάφου, που θα γίνει με σκοπό την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων τους.


Στην συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκε το όνομα της Κίνησης η οποία αποφασίστηκε σε αυτή την φάση να λέγεται «Κίνηση Σωτηρία της Πάφου». Η Κίνηση αυτή απαρτίζεται από Συνδέσμους μικρών επιχειρήσεων, γιατρούς αλλά και από αυτοεργοδοτούμενους. Σύνδεσμοι όπως ο ΣΙΚΑΠ, η ΠΟΒΕΚ, ΣΤΕΤ, Αφροδίτη, Ξεναγοί, Βιοτεχνική περιοχή Πάφου, Οδηγοί αστικών ταξί, ΠΑΣΥΝΕ, εμπορικό κέντρο Πάφου αλλά και ο γιατρός Αντρέας Δημητρίου.  

Η γραμματεία που ανέλαβε να ετοιμάσει το σχέδιο δράσης της Κίνησης απαρτίζεται από τους Νεόφυτος Θρασυβούλου, Μιχάλης Χατζημητσής, Μάριος Θεοδοσίου, Κυριάκος Κυριάκου  και Πάμπος Περικλέους. Η προσωρινή αυτή επιτροπή  μαζί με τα πρώτα μέλη της Κίνησης θα οδηγήσουν την όλη προσπάθεια στην διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης κι εκεί μετά από ψηφοφορία θα εκλεγεί το Διοικητικό Συμβούλιο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ετοιμαστεί το καταστατικό της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου και όλα αυτά θα τεθούν ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.   


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και όποιοι σύνδεσμοι αλλά και αυτοεργοδοτούμενοι θέλουν να συμπεριληφθούν στην «Κίνηση Σωτηρία της Πάφου» να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 99422527.


«Κίνηση Σωτηρία της Πάφου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: