Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Είδος βότκας στην Κύπρο προβληματίζει...

Να αποσύρουν από την αγορά συγκεκριμένο ποτό καλεί τους εμπορευόμενους και τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν, το Υπουργείο Υγείας επικαλούμενο καθαρά προληπτικούς λόγους μέχρι να διερευνηθεί το θέμα προέλευσης του ποτού.


Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες, στα πλαίσια της διεξαγωγής των επισήμων ελέγχων, εντόπισαν να κυκλοφορεί στην αγορά αλκοολούχο ποτό, είδους βότκας, με εμπορική επωνυμία mperia, σε γυάλινο μπουκάλι ενός λίτρου.

“Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για συνεργασία με την εταιρεία διακίνησης του προϊόντος στην κυπριακή αγορά με σκοπό τη διαπίστωση της προέλευσης του συγκεκριμένου αλκοολούχου ποτού, αυτό δεν κατέστη δυνατό μέχρι σήμερα”, αναφέρουν και προσθέτουν ότι “αποτέλεσμα του πιο πάνω γεγονότος, είναι η δημιουργία εύλογης υποψίας αναφορικά με την πραγματική φύση και ποιότητα του εν λόγω ποτού”.


Τέλος, σημειώνεται ότι η ανακοίνωση εκδίδεται για καθαρά προληπτικούς λόγους μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση και ανάλογα θα εκδοθεί νέα σχετική ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: