Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Μάνα και γιος χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους μοτοποδηλάτη και τον εγκατέλειψαν

Σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη γύρω στις 10.15 χθες βράδυ στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Δερύνεια, τραυματίστηκε σοβαρά 45χρονος αλλοδαπός κάτοικος Κύπρου.



Συγκεκριμένα, ενώ ο 45χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στην πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τον μοτοποδηλάτη. Από τη σύγκρουση, ο 45χρονος εκτινάχθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολυτραυματισμο στα κάτω άκρα και στη λεκάνη και εισήχθη στο χειρουργείο.


Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκε η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και αναζητήθηκε στην οικία της, χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ είχε απενεργοποιήσει και το κινητό της τηλέφωνο. Ακολούθως και συγκεκριμένα γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα σήμερα, η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας μαζί με το 18χρονο γιό της, όπου φέρονται να παραδέχθηκαν ότι εγκατέλειψαν τη σκηνή του ατυχήματος. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 18χρονος αφού σύμφωνα με τη μητέρα, αυτή είχε καταναλώσει αλκοόλ.



Στον 18χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 59μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Ο 18χρονος φέρεται να ανέφερε ότι κατανάλωσε αλκοόλ μετά το δυστύχημα.
Συνελήφθησαν και οι δύο βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.
Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: