Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η αστυνομία καταζητεί 35χρονο για την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο 26χρονου στη Σωτήρα

Ένας 35χρονος από τη Σωτήρα καταζητείται για την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο 26χρονου στη Σωτήρα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών του ΤΑΕ Αμμοχώστου διεφάνη ότι και οι δύο πυρκαγιές τέθηκαν κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.


Αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 02:00 χθες τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 26χρονο και βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στη Σωτήρα, εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον 35χρονου από τη Σωτήρα, αναζητήθηκε στην οικία του, δεν εντοπίστηκε και καταζητείται. Τα στοιχεία του έχουν τεθεί στον κατάλογο των ατόμων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ύστερα από την έκδοση δικαστικού διατάγματος, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 35χρονου στην παρουσία της γυναίκας του όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, αντικείμενα και ρουχισμός τα οποία φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για τη χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων.
Κατά την έρευνα παραβιάστηκε με τη χρήση σωματικής βίας, εσωτερική πόρτα μπάνιου της κατοικίας, η οποία ήταν κλειδωμένη και η σύζυγος του 35χρονου ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε χάσει το κλειδί. Στο μπάνιο εντοπίστηκαν τα αντικείμενα και ο ρουχισμός.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες και εξετάσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά στο Παραλίμνι, στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει νεότερη πληροφόρηση.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=10198&catid=9#sthash.5bSxKocK.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: