Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Γυναίκα - φαρσέρ απείλησε για βόμβα στο Υπ. Συγκοινωνιών στην Λευκωσία

Παραμονή Πρωτοχρονιάς  άγνωστη φαρσέρ θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές της Αστυνομίας αλλά και των κυβερνητικών υπηρεσιών και δη του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων.
Γύρω στις 11.30 το πρωί γυναίκα τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου και ανέφερε στην κυπριακή διάλεκτο ότι εντός λίγων λεπτών θα υπάρξει έκρηξη στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Αχαιών στην Έγκωμη.


Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι πάντες με σκοπό να προλάβουν τυχόν χτύπημα παραμονή Πρωτοχρονιάς (σ.σ. η δημόσια υπηρεσία εργάζεται κανονικά σήμερα). Παράλληλα, πιθανή έκρηξη ίσως να προκαλούσε ανεπανόρθωτες ζημιές στην περιοχή.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας τα οποία προέβησαν σε εξονυχιστικές έρευνες, ενώ απέκλεισαν την περιοχή. Τελικά, μετά από την πάροδο εύλογου χρονικού διαστήματος αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν μια Πρωτοχρονιάτικη φάρσα. Όπως ανέφερε στην "Κ" ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέας Λαμπριανού οι ανακριτές θα επιδιώξουν να εντοπίσουν τον αριθμό κλήσης της φαρσέρ

Αξίζει να σημειωθεί  ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φαρσέρ τηλεφωνούν στη δημόσια υπηρεσία κάνοντας λόγο  για τοποθέτηση βόμβας σε κτήρια.  Τέτοιου είδους απειλητικά τηλεφωνήματα – φάρσες  έγιναν πολλά στα Δικαστήρια Λευκωσίας.

καθημερινη

Δεν υπάρχουν σχόλια: