Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ


Αγαπητοί Συναγωνιστές/τριες .
Στις 9 Φεβρουαρίου το Δημοκρατικό Κόμμα διεξάγει εκλογές για όλες τις υπόλοιπες θέσεις της ηγετικής του ομάδας (Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Οργανωτικό, Εκτελεστικό Γραφείο) . Δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εμπλακούν στα κομματικά δρώμενα αυτού του Ιστορικού Πολιτικού Κόμματος. Ένα κόμμα που έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο και μοναδική έννοια την δίκαιη λύση του Κυπριακού.




Το ΔΗΚΟ ως κόμμα του κέντρου απέδειξε ότι μπορεί να παίζει καλά το ρόλο του εξισορροπητή ανάμεσα στα δύο άκρα και είναι γι’ αυτό που και ο κυπριακός λαός εμπιστεύθηκε για τόσα πολλά χρόνια την διακυβέρνηση αυτού του τόπου στους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος. 

Διανύουμε σήμερα μια κρίσιμη καμπή όσον αφορά την οικονομική/πολιτική πορεία του τόπου μας. Είναι σαφές ότι οφείλουμε να είμαστε συσπειρωμένοι και να αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το πλέον σημαντικό ζητούμενο ήταν και εξακολουθεί να είναι το γεγονός ότι ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να προσεγγίζουμε τα πολιτικά ζητήματα με περισσότερη σοβαρότητα, ειλικρίνεια και ευθυκρισία. 

Στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε την πολιτική ζωή του τόπου μας και να κτίσουμε έναν πολιτικό πολιτισμό πάνω σε γερές βάσεις πρέπει να επιχειρηματολογούμε με ειλικρινείς προθέσεις και όχι να προάγουμε θέσεις και θέματα που στην ουσία ικανοποιούν πολιτικά συμφέροντα και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες. 
Με πίστη στις δυνατότητες μου, την εμπειρία μέσα απο την εμπλοκή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής ομάδας στον Δήμο Παφου πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ κι εγώ μέσα από τα συλλογικά όργανα του Δημοκρατικού Κόμματος να συμβάλω στην αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά και του κόμματος μας, γι’ αυτό διεκδικώ θέση στο εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ. Με την δική σας βοήθεια αγαπημένοι συναγωνιστές, μπορούμε μαζί να δώσουμε την μάχη και να την κερδίσουμε. 

Με εκτίμηση

Χρύσανθος Σαββίδης
Υποψήφιος για το εκτελεστικό γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: