Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βρετανίδα παραλίγο να καεί ζωντανή στο σπίτι της στην Πέγεια της Πάφου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας 46χρονη Βρετανίδα, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία υπέστη εγκαύματα, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της. Αιτία της πυρκαγιάς το κερί που είχε στο υπνοδωμάτιο της.



Το ατύχημα συνέβη στις 6.30 χθες το απόγευμα στην Πέγεια της Πάφου.  Η φωτιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο της 46χρονης, την ώρα που η ίδια ξάπλωνε στο κρεβάτι της.  Τη φωτιά αντιλήφθηκαν οι δύο ανήλικες κόρες της, οι οποίες ζήτησαν βοήθεια από γείτονες.

Οι γείτονες απομάκρυναν την άτυχη γυναίκα από το δωμάτιο, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Πάφου. Παράλληλα κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία κατέσβεσε τη φωτιά.

Όπως διαπιστώθηκε η 46χρονη έφερε εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο 45% του σώματος της.  Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, η εγκαυματίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας.
Από τις έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προέκυψε ότι  η φωτιά ξέσπασε  από αναμμένο κερί, το οποίο προκάλεσε πυρκαγιά στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του υπνοδωματίου της 46χρονης.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=9877&catid=9#sthash.NR2A4bH2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: