Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το Καφέ Vienna επανέρχεται στο θέμα χρήσης του χώρου πάνω από τα νέα δημοτικά αποχωρητήρια/αποδυτήρια στην περιοχή "Δημοτικά Μπάνια"

Ο δικηγόρος των ιδιοκτητών της καφετέριας Vienna με επιστολή του προς τον Δήμο Πάφου επαναφέρει το θέμα  του δικαιώματος χρήσης του χώρου πάνω από τα νέα δημοτικά αποχωρητήρια/αποδυτήρια στην περιοχή Δημοτικά Μπάνια, ζητώντας την επανεξέταση ου ζητήματος από το Δημοτικό συμβούλιο ή την αποζημίωση του επιχειρηματία. 
Ακολουθεί η επιστολή προς τον Δήμο Πάφου...





Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, 21/1/2014
Δήμος Πάφου,

Θέμα: Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου ημερομηνίας 18/7/12.

Έντιμοι κύριοι,

Κατ’ εντολή και για λογαριασμό των ιδιοκτητών της καφετέριας Vienna, και

Αναφορικά με την απόφαση σας ημερομηνίας 18/7/2012 για την παραχώρηση στους πελάτες μας του δικαιώματος χρήσης του χώρου πάνω από τα νέα δημοτικά αποχωρητήρια/αποδυτήρια και της μεταγενέστερης ανάκλησης της πιο πάνω απόφασης ενώ αναμενόταν ο καθορισμός των όρων της άδειας χρήσεως από την Πολεοδομική Επιτροπή και τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Σας υπενθυμίζεται ότι η μεταγενέστερη ανάκληση της πιο πάνω απόφασης έγινε με τη συμμετοχή δημοτικού συμβούλου ο οποίος θα έπρεπε να είχε εξαιρεθεί και ότι παρά τις διαμαρτυρίες των πελατών μας τίποτα δεν έγινε για να αρθεί η αδικία και η ζημιά που προκλήθηκε στους πελάτες μας. 

Οι πελάτες μας ζητούν όπως το θέμα τεθεί εκ νέου ενώπιον σας για αντικειμενική εξέταση στην απουσία οποιωνδήποτε δημοτικών συμβούλων που κωλύονται για οποιοδήποτε λόγο να παρίστανται σε τέτοια συνεδρία.

Θα παρακαλούσαμε να λάβετε υπόψη ότι οι πελάτες μας, βασιζόμενοι στην απόφαση σας ημερομηνίας 18/7/2012 έχουν προβεί σε αγορές επίπλων και άλλων χρειωδών αξίας πέραν των €20.000 τα οποία από τότε φυλάττουν σε αποθήκη.

Οι πελάτες μας είναι έτοιμοι να σεβαστούν οποιαδήποτε απόφαση είναι αποτέλεσμα αντικειμενικής και αμερόληπτης κρίσης και επιφυλάσσουν τα δικαιώματα τους για τη ζημιά που έχουν υποστεί.

Με τιμή,

Επαμεινώνδας Κορακίδης
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: