Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ανήλικη στην Λάρνακα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση της από αστυνομικό


Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις της της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας. Τα γεγονότα της υπόθεσης διαδραματίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριι στη Λάρνακα, όπου ο αστυνομικός φέρεται να ανέκοψε για έλεγχο τη 17χρονη και να την εκβίασε.


 Η ανήλικη οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας της, χωρίς να κατέχει δίπλωμα οδήγησης και ανακόπηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας Αρχηγείου, οι οποίοι την υπέβαλαν επίσης σε άλκοτεστ. Τότε, σύμφωνα με την παραπονούμενη, ένας αστυνομικός της είπε ότι θα οδηγήσει εκείνος το αυτοκίνητό της, με την ίδια συνοδηγό, και θα τη μεταφέρει στη Διεύθυνση Τροχαίας.

Αντί όμως να τη μεταφέρει εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της παραπονούμενης, την οδήγησε στον χώρο στάθμευσης του κοιμητηρίου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας. Εκεί, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο αστυνομικός, μιλώντας με περίεργα υπονοούμενα, άφησε να νοηθεί ότι το όλο ζήτημα θα μπορούσε να διευθετηθεί με «άλλο τρόπο», αν ήθελε και η ίδια, χωρίς να το μάθει καν η μητέρα της ότι έλειπε από το σπίτι οδηγώντας χωρίς άδεια το αυτοκίνητό της και να υποστεί έτσι περαιτέρω συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που το εν λόγω μέλος καταδικαστεί πειθαρχικά, κινδυνεύει ακόμα και με αποπομπή από το σώμα. 



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11941&catid=9#sthash.0dH1anz6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: