Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στο κελί μέχρι αύριο ο Αριστοδήμου, η σύζυγος του και οι άλλοι δύο


Υπό κράτηση μέχρι αύριο στις 11 το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθεί η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αν θα εκδοθεί διάταγμα περαιτέρω κράτηση τους, θα παραμείνουν ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου, η σύζυγος του, ο πρώην μηχανικός και η λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πάφου.


Η σημερινή διαδικασία διεξήχθη ερήμην του επιχειρηματία Θεόδωρου Αριστοδήμου,  ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείου Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
O Θεόδωρος Αριστοδήμου, όπως αναφέρθηκε κατά τη δικαστική διαδικασία, έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, υποβλήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν σε σοβαρές επεμβάσεις και ύστερα από υψηλή πίεση που παρουσίασε σήμερα το πρωί, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσκομίστηκε από τον θεράποντα ιατρό που εξέτασε τον επιχειρηματία, ιατρική βεβαίωση.
Ο δικηγόρος του Θεόδωρου Αριστοδήμου, ζήτησε από το δικαστήριο την παραίτηση του δικαιώματος του πελάτη του από τη δικάσιμο, τονίζοντας ότι η οποιαδήποτε απόφαση του δικαστηρίου θα είναι δεσμευτική.   


http://www.sigmalive.com/news/local/162994#sthash.moUTXsVz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: