Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Συνεργασία μεταξύ Πάφος 2017 και ΟΣΥΠΑ



Η επισημοποίηση της συνεργασίας του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 και του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου ( ΟΣΥΠΑ) έγινε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού στην Πάφο στην παρουσία του Προέδρου του οργανισμού Πάφος 2017 Δρ. Χρίστου Πατσαλίδη και του αντιροέδρου της ΟΣΥΠΑ Κωνσταντίνου  Ιωαννίδη.




Μιλώντας μετά πέρας της υπογραφής της συμφωνίας ο πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος 2017 Χρίστος Πατσαλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συνεργασίας με τον ΟΣΥΠΑ , που ουσιαστικά -  όπως είπε -  από σήμερα θα είναι ο επίσημος χορηγός μεταφορών του Πάφος 2017.
Επανέλαβε επίσης πως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι υπόθεση που αφορά όλους, αφού σημείωσε “ θα επωφεληθούμε όλοι σαν Πάφος , σαν Κύπρος και θέλουμε όλους να ακολουθήσουμε το παράδειγμα για να είναι στο πλάι μας “.
Πρόσθεσε επίσης,  πως μέσα απ’ αυτή τη συμφωνία, λεωφορεία της εταιρείας θα φέρουν το λογότυπο το σχεδιασμό του Πάφος 2017 για να δοθεί ακριβώς  - όπως είπε- “η αίσθηση σ’ όσους επισκέπτονται την πόλη του μηνύματος ότι η Πάφος του 2017 θα είναι η ΠΠΕ , θα  υπάρξουν δωρεάν μετακινήσεις για φιλοξενούμενους καλλιτεχνών ή άλλων επισκεπτών και θα υπάρχει μια γενικότερη διαφήμιση εντός των λεωφορείων με προβολή του προγράμματος των ανακοινώσεων του Πάφος 2017 ούτως ώστε ο επισκέπτης της Πάφου που διακινείται με το λεωφορείο  να έχει ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και για τις δράσεις του Οργανισμού  που υπάρχουν”.
O κ. Πατσαλίδης ανέφερε πως όλες αυτές οι χορηγίες εκ μέρους του ΟΣΥΠΑ σε είδος ξεπερνούν τις 200 χιλ. ευρώ.



Αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Οργανισμός , ο κ. Πατσαλίδης είπε πως  τέτοιου είδους συνεργασίες, όπως στην προκειμένη περίπτωση η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση του Οργανισμού της ΟΣΥΠΑ, είναι αναγκαίες, απαραίτητες και βασικό συστατικό για να επιτευχθεί ο στόχος μας.

Εξάλλου σε δηλώσεις του ο  Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ κ. Γιώργος Ιωαννίδης, ανέφερε πως ο Οργανισμός της ΟΣΥΠΑ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Οργανισμό του Πάφος 2017 αφιλοκερδώς, σημειώνοντας πως η ανακήρυξη της Πάφου σε ΠΠΕ αποτελεί ένα γεγονός  που θα προβάλει την Επαρχία και γενικότερα την Κύπρο.

(ΚΥΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: