Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ελλαδίτης δέχτηκε επίθεση από συμπατριώτη του στην Λευκωσία

Άρχισε να τον χτυπά με το σφυρί στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ στην Λευκωσία.

Με το σφυρί θέλησε να εκδικηθεί τη ζημιά που του είχε κάνει προηγουμένως στην οικία του, 34χρονος ο οποίος με τη βοήθεια της συζύγου του, έστειλαν στο νοσοκομείο 25χρονο Ελλαδίτη.
Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στη Λευκωσία όταν 25χρονος ελλαδίτης μετέβη  σε οικία 34χρονου επίσης ελλαδίτη στη Λευκωσία, στην οποία διαμένει με την 39χρονη ελληνοκύπρια σύζυγο του, για να λύσουν οικονομικές τους διαφορές.   Τη συζήτηση ακολούθησε καυγάς και ο νεαρός φέρεται να προκάλεσε ζημιές στην οικία του ζεύγους.  Στη συνέχεια μετέβη στο αυτοκίνητο του για να εγκαταλείψει την περιοχή.
Τότε ο 34χρονος ακολούθησε τον 25χρονο και άρχισαν να συζητούν ενώ παράλληλα  ζήτησε από τη σύντροφο του να του φέρει το σφυρί που είχαν στην οικία τους.  Αυτή το έκανε και τότε ο 34χρονος άρχισε το κτυπάει αρχικά στο αυτοκίνητο του νεαρού και στη συνέχεια το έστρεψε εναντίον του κτυπώντας τον στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος του.
Ο 25χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ τόσο ο 34χρονος όσο και η 39χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.
capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: