Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Λεμεσός. Τον απόλυτο τρόμο έζησαν 29χρονη και τα τρία ανήλικα παιδιά της

Ώρες αγωνίας έζησε 29χρονη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά της στα χέρια του 22χρονου φίλου της. Οδηγούσε αλόγιστα το αυτοκίνητο της θέτοντας τους σε άμεσο κίνδυνο, ενώ στη συνέχεια τους εγκατέλειψε μέσα στη νύκτα κλέβοντας της το αυτοκίνητο και το κινητό!

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό όταν ο 22χρονος τηλεφώνησε στη φίλη του ζητώντας της να τον παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο της πόλης.  Η 29χρονη έβαλε τα τρία ανήλικα παιδιά της στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε να τον συναντήσει.  Όταν συναντήθηκαν, αυτός πήρε το τιμόνι και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να την βρίζει και να την φτύνει.  Στη συνέχεια έβαλε μπρος τη μηχανή και άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα, προκαλώντας τον τρόμο στα ανήλικα παιδιά αλλά και την μητέρα τους.
Μετά από αρκετή ώρα και αφού η 29χρονη παρακάλεσε επανειλημμένα τον 22χρονο να ηρεμήσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο, αυτός το έπραξε.  Τους έβγαλε δια της βίας από το αυτοκίνητο και αφού άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της φίλης του, τους εγκατέλειψε κοντά στην τουρκοκυπριακή συνοικία και συγκεκριμένα στο λύκειο Αγίου Αντωνίου. Φεύγοντας της είπε μάλιστα ότι θα πωλήσει το αυτοκίνητο για να αγοράσει ναρκωτικά.
Έντρομη η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της, άρχισαν να ζητούν βοήθεια από περαστικούς. Ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία τους παρέλαβε και εναντίον του 22χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: