Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Στο νοσοκομείο 65χρονος μετά από τροχαίο στην Αραδίππου



Άνδρας 65 χρόνων από τη Λάρνακα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με κάταγμα πλευρών και θλάση πνεύμονα, ύστερα από οδικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με άλλο αυτοκίνητο στην Αραδίππου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις τρεις το μεσημέρι ενώ 35χρονος από τα Λειβάδια οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στην Αραδίππου με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Αγίας Σοφίας, φτάνοντας στο τέρμα του δρόμου, στην προσπάθεια του να εισέλθει στη Λεωφόρο Αγίας Σοφίας ανέκοψε την ελεύθερη πορεία  αυτοκινήτου που οδηγούσε 65χρονος από τη Λάρνακα.
 
Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν τα δύο οχήματα να συγκρουστούν και το αυτοκίνητο του 65χρονου παρέκκλινε δεξιά και κτύπησε στο τοίχο σε περίφραξη οικίας στη Λεωφόρο Αμμοχώστου.
 
Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου ο 35χρονος, αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό απολύθηκε χωρίς να διαπιστωθεί οτιδήποτε παθολογικό.
 
Ωστόσο ο 65χρονος διαγνώστηκε με κάταγμα πλευρών και θλάση πνεύμονα και κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία.
 
Τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.


ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: