Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

28χρονος έβριζε και απειλούσε την μητέρα του και στην συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό στην Λάρνακα


Υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, δημόσια εξύβριση, απειλή, κακόβουλη ζημιά, παράνομη είσοδος στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας και  αντίσταση κατά τη σύλληψη, εναντίον 28χρονου από τη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.30 χθες βράδυ γυναίκα 55 χρόνων από τη Λάρνακα μετέβη στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς γιατί όπως ισχυρίστηκε, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το γιο της ηλικίας 28 χρόνων, αυτός την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Πέντε λεπτά αργότερα, γύρω στις 23.35, ο 28χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από τη Τροχαία Λάρνακας και άρχισε να εξυβρίζει τη μητέρα του. Όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν στη σκηνή προσπάθησε να πλησιάσει τον 28χρονο, αυτός εισήλθε στο αυτοκίνητο του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα ο 28χρονος επέστρεψε στη Τροχαία Λάρνακας και κτύπησε με το αυτοκίνητο του την πύλη της εισόδου του Τμήματος με αποτέλεσμα να ανοίξει. Από το κτύπημα με το αυτοκίνητο προκλήθηκαν ζημιές άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας στην πύλη.

Ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικό για το αυτόφωρο αδίκημα της κακόβουλης ζημιάς. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο 28χρονος αντιστάθηκε κλωτσώντας και σπρώχνοντας τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί η ανάλογη βία από άλλα μέλη της Αστυνομίας προκειμένου να περιοριστεί. Την ίδια ώρα ο 28χρονος  εκστόμισε απειλές κατά του αστυνομικού που τον συνέλαβε.

Τελικά ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: