Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πάφος. Μπούκαραν τρεις κουκουλοφόροι σε φούρνο και βούτηξαν τα χρήματα του ταμείου

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών που διέπραξαν ληστεία σε αρτοποιείο στην Πάφο .
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτοί περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ περίπου και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες, ενώ είχαν στα χέρια τους χειρουργικά γάντια.
Επίσης, ο πρώτος φορούσε μαύρες φόρμες με άσπρες γραμμές στα μανίκια, ο δεύτερος κόκκινο αθλητικό μπουφάν με μαύρο παντελόνι και ο τρίτος μαύρες αθλητικές φόρμες.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις  2 τα ξημερώματα σήμερα, όταν τρία πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο όπου, ο ένας εκ των δραστών, υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την υπάλληλο και έκλεψαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των €205.
Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζοί, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προηγούμενη ανάρτηση
Ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα σε αρτοποιείο που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία , η ταμίας του φούρνου κατήγγειλε ότι τρία άγνωστα πρόσωπα φορώντας κουκούλα εισήλθαν στο φούρνο όπου εργάζεται στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό περίπου των 230 ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου επισκέφτηκαν το μέρος και απέκλεισαν την σκηνή.
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
Οι εξετάσεις επανήρχισαν το πρωί .

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: