Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στην Λεμεσό. Χειροπέδες σε 23χρονο



Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, έθεσαν χθες υπό διακριτική παρακολούθηση ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, στον οποίο προηγουμένως είχε εντοπιστεί ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία περιείχε 23 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους,      14, 800 γραμμαρίων.

Ακολούθως, γύρω στις 9.15 χθες βράδυ, αντιλήφθηκαν ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 23χρονος, να πλησιάζει στο χώρο και ο 23χρονος, αφού παρέλαβε την βαλίτσα, εκκίνησε το όχημά του με σκοπό να διαφύγει. 


Αμέσως, τα μέλη της Υ.ΚΑ.Ν του έκαναν σήμα για να σταματήσει για έλεγχο, ενώ ο 23χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει με το αυτοκίνητο, προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα και αφού ακινητοποιήθηκε το όχημα του, προσπάθησε να διαφύγει πεζός.


Στη συνέχεια, ανακόπηκε και σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκε η βαλίτσα, η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του με δικαστικό ένταλμα, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε χρηματικό ποσό, ύψους €13,000 και σε αποθήκη στο πίσω μέρος της οικίας, ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων περίπου.



Ο 23χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 Η Υ.ΚΑ.Ν και Τροχαία Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: