Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γυμνοί στο τρενάκι του λούνα παρκ. Δείτε που και γιατί!!!

Το τρενάκι του λούνα παρκ είναι μία αρκετά τρομακτική εμπειρία, ακόμη κι όταν δεν χρειάζεται να έχει κανείς στο νου του τις… επίμαχες περιοχές, που είναι εκτεθειμένες, καθώς είναι γυμνός.

Untitled-22
Untitled-20
ΚΙ όμως, δεκάδες άνθρωποι αψήφισαν τον κρύο καιρό, οπλίστηκαν με το απαραίτητο θάρρος, έβγαλαν τα ρούχα τους και ανέβηκαν γυμνοί στο τρενάκι, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν ένα ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Untitled-25
Αυτή η τρέλα δεν είναι κάτι νέο. Αλλωστε, το 2010, 102 άνθρωποι πέτυχαν ρεκόρ Γκίνες κάνοντας ακριβώς αυτό: βόλτα με τρενάκι λούνα παρκ, δίχως ρούχα. Πέντε χρόνια μετά από αυτό το γεγονός, 57 άνθρωποι γιόρτασαν την… επέτειο του ρεκόρ, ζώντας την ίδια εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσαν πάνω από 10.000 λίρες για φιλανθρωπικό σκοπό.
Untitled-26
Ολα αυτά έγιναν στη Βρετανία. Αρχικά, οι μετέχοντες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να καλύψουν τα… απόκρυφα, που ήταν στη φόρα, πριν ξεκινήσει η βόλτα, σύμφωνα με την Daily Mail. Αλλά μόλις έφυγε το τρενάκι, ξέχασαν την ντροπή, σήκωσαν τα χέρια τους και ούρλιαξαν από ενθουσιασμό- ή τρόμο ίσως- όπως κάνουν όλοι όταν δοκιμάζουν κάτι τέτοιο.


http://ikypros.com/?p=132526#sthash.auUnfY3N.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: