Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πάφος. Στο Κακουργιοδικείο ο 73χρονος για σεξουαλική παρενόχληση της 11χρονης εγγονής του



Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 25 Νοεμβρίου παραπέμφθηκε ο 73χρονος ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση της 11χρονης εγγονής του.





Η Κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπείται από τον δημόσιο κατήγορο Σίμο Συμεού ζήτησε την κράτηση του 73χρονου μέχρι την δίκη του ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 25 Νοεμβρίου για το λόγο ότι αν αφεθεί ελεύθερος υπάρχει ο κίνδυνος επηρεασμού της ανήλικης ή το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να φυγοδικήσει και να μην παρουσιαστεί στη δίκη.



Η υπεράσπιση του 73χρονου έφερε ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής.



Σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου ακούστηκε η μαρτυρία και το δικαστήριο όρισε την 29η Οκτωβρίου, την Πέμπτη δηλαδή, για να αγορεύσουν οι δύο πλευρές και να εκδώσει απόφαση σχετικά με το θέμα της κράτησης του 73χρονου.



Στο μεταξύ ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση.



Ο 73χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου κεκλεισμένων των θυρών μετά την οκταήμερη κράτηση του που είχε διατάξει το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου στις 21 Οκτωβρίου.



Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου είχε διατάξει στην προηγούμενη δικάσιμο την 8ήμερη κράτηση του 73χρονου κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση  σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης.



Σύμφωνα με την Αστυνομία  το  πρωί της 20ης  Οκτωβρίου 11χρονο κοριτσάκι συνοδευόμενο από την 33χρονη μητέρα της και λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας Πάφου, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και κατήγγειλαν τον 73χρονο που είναι και παππούς της μικρής για σεξουαλική παρενόχληση.
Με βάση την καταγγελία , από την 1η Αυγούστου του 2015 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου του 2015  ο 73χρονος φέρεται σε  έξι διαφορετικές ημερομηνίες ενώ ήταν μόνος του στο σπίτι με την ανήλικη, να προέβηκε σε άσεμνες πράξεις.



Εναντίον του 73χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στις 17:25 το απόγευμα  της 20ης Οκτωβρίου συνελήφθη.


Ο 73χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: