Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Επικίνδυνη ηλεκτρική ψηστιέρα στην αγορά

Φώτο αρχείο
Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα), η οποία δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών έχει διατάξει την απόσυρσή της από την αγορά και προτρέπει τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.
Προϊόν
Κατηγορία: Συσκευές κουζίνας
Είδος: Ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα)
Κατασκευαστής: A. PIKIS LTD (Αντώνιος Πικής ΛΤΔ)
Μοντέλο: A32BL
Χώρα κατασκευής: Kύπρος
Χαρακτηριστικά: 230V, 800W
Ηλεκτρονικός κωδικός αναγνώρισης: 5290691101871 (στη συσκευασία)

Κίνδυνος:
Εγκαύματα, ηλεκτροπληξία και τραυματισμοί

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών καλεί όποιον χρειάζεται πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τα δικαιώματα του καταναλωτή, που αφορούν στο συγκεκριμένο προϊόν, να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή στο τηλέφωνο 1429 (γραμμή καταναλωτή).
Επίσης, το Τμήμα παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιας συσκευής ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: director@ems.mcw.gov.cy ή στο τηλεομοιότυπο 22348202


http://ikypros.com/?p=132722#sthash.TyLyRzKK.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: