Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τραγικό θάνατο βρήκε 25χρονος στην Λεμεσό σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα

25χρονος από το Κολόσσι, ο Στέφανος Γεωργίου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεμεσό.  Το αυτοκίνητο του διαλύθηκε όταν μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε επάνω του την ώρα που ήταν ακινητοποιημένος σε φώτα τροχαία.  Χειροπέδες στον 48χρονο οδηγό.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 3.15 τα ξημερώματα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.  Ο άτυχος Γεωργίου με το μικρό αυτοκίνητο του βρισκόταν στα φώτα τροχαίας του εναερίου, αναμένοντας να ανάψει πράσινο φανάρι, όταν αυτοκίνητο πολυτελείας που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο 48χρονος προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του 25χρονου.  Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που το αυτοκίνητο του άτυχου Γεωργίου διαλύθηκε με αποτέλεσμα ο νέος να βρει ακαριαίο θάνατο.
Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο 48χρονος συνελήφθη σε έξαλλη κατάσταση.  Όπως διαπιστώθηκε ο ύποπτος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ενώ του έχει επιβληθεί στέρηση άδειας οδήγησης.

capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: