Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στην Λεμεσό



Στη σύλληψη ενός 37χρονου Πολωνού προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τον τραυματισμό 37χρονου Λετονού, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα αιμόφυρτος σε πάρκο και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η Αστυνομία διερευνά πλέον υπόθεση απόπειρας φόνου.

 
Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ο 37χρονος Λετονός εντοπίστηκε από πολίτη 15 λεπτά πριν τις 6 το πρωί σε πάρκο δυτικά του κινηματογράφου K-Cineplex, παρά τη Μουταγιάκα.
 
Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και αφού διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
 
Η Αστυνομία, συνέχισε, αξιολογώντας μαρτυρία, προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου Πολωνού, τον οποίο φέρεται να είχε επισκεφθεί χθες βράδυ το θύμα, λόγω κάποιων οικονομικών διαφορών που είχαν.
 
Ο ύποπτος, αν και παραδέχεται ότι συναντήθηκε με τον Λετονό, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ωστόσο στο χώρο διαμονής του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος που δεν αποκλείεται να προκλήθηκαν από συμπλοκή μεταξύ των δυο.
 
"Το θύμα αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ήδη στη σκηνή έγινε αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα", συμπλήρωσε ο κ.Βασιλείου.


κυπε