Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Επιβάτης αεροσκάφους αυνανίστηκε πάνω σε γυναίκαΆγριος καβγάς ξέσπασε σε πτήση της εταιρείας Gol στη Βραζιλία όταν μια γυναίκα ξύπνησε και είδε την κοιλιά και τα πόδια της να είναι λερωμένα από κάποιο υγρό.

Σύμφωνα με την ίδια ξύπνησε όταν ο 51χρονος άνδρας που καθόταν δίπλα της, της τράβηξε το χέρι για να του χαϊδέψει τα γεννητικά του όργανα.Ο ίδιος επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τον έπιασε βήχας με αποτέλεσμα άθελά του να φτύσει τη γυναίκα. 
Στο άκουσμα της γυναίκας να φωνάζει στον άνδρα άλλοι επιβάτες του αεροσκάφους επενέβησαν και τον απομάκρυναν σε άλλο κάθισμα με τη βοήθεια του πληρώματος.

Όταν το αεροσκάφος μετά από τρεις ώρες προσγειώθηκε στην Βραζίλια, ο 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς.

Σε ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένα συμβάν ανακοινώνοντας ότι εξετάζει τρόπους προκειμένου να απαγορεύσει στον 51χρονο να πετάξει ξανά με αεροσκάφη της.

Όσο για τον 51χρονο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί για ό,τι συνέβη.http://www.protothema.gr/world/article/739791/vrazilia-agrios-kavgas-se-aeroskafos-giati-epivatis-aunanistike-pano-se-gunaika/