Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Νεκρός ηλικιωμένος στη Λεμεσό. Τα σενάρια οδηγούν σε φόνο

Νεκρός εντοπίστηκε άντρας το πρωί της Κυριακής στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για ελληνοκύπριο ηλικιωμένο ηλικίας 86 ετών, ο οποίος βρέθηκε από δικό του πρόσωπο στο σπίτι του σε λίμνη αίματος.


Στη σκηνή βρίσκεται η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και διενεργεί αυτοψία, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ενδέχεται να είναι εγκληματική ενέργεια. Τα χτυπήματα που φέρει στο κεφάλι ο άτυχος ηλικιωμένος άντρας, τα αίματα στους τοίχους της οικίας και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία από τις προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι δολοφονήθηκε εντός της οικίας του.
Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης είπε ότι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας δε μπορεί να αποκλειστεί. «Η σκηνή είναι αποκλεισμένη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται η υπηρεσία εγκληματολογικών ερευνών για διενέργεια εξετάσεων, στη σκηνή βρίσκεται η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. Το μόνο που θα μπορούσα να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει η σορός ενός άντρα ο οποίος κείτεται νεκρός σε λίμνη αίματος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διερευνώνται. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δε μπορεί να αποκλειστεί».
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας και η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού περισυλλέγουν τεκμήρια από τη σκηνή σε μια προσπάθεια να διαφανούν πέραν πάσης αμφιβολίας οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο άτυχος άντρας.