Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Επτά ορφανά από την τραγωδία στην Πάφο

Επτά ορφανά παιδιά από την τραγωδία στην Πάφο μετά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον κύριο δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς παρά το Σκούλλι. 

Απεβίωσε, ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση, ο 31χρονος Γρηγόρης Αντρέου, ο οποίος γύρω στις 18.40 είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Ο 31χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είχε διακομισθεί στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας απεβίωσε.

Νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή της και η 42χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών Ευγενία Λουκά, η οποία κατάγεται από την κοινότητα Χρυσοχού. Ο 31χρονος κατάγεται από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς, αλλά διέμενε στην Πάφο.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.40μ.μ., στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά το χωριό Χρυσοχού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Πάφου.]