Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ο ιερέας που ασελγούσε σε ανήλικη



Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 80χρονου ιερέα που συνελήφθη στις 11 Μαΐου στον Άναυρο Μαγνησίας Βόλου ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε ένα 11χρονο κοριτσάκι με τις «ευλογίες» της 30χρονης Βουλγάρας μητέρας του στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου.


Πρόκειται για τον Γεώργιο Κωνσταντάκο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 17-07-1938 στην Καρδίτσα και, αν και έχει τεθεί σε αργία και στη συνέχεια καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη, εξακολουθούσε να φοράει ράσα. Ο 80χρονος συνελήφθη, όταν ένας τον ακολούθησε εκτός υπηρεσίας αστυνομικός που γνώριζε το βεβαρημένο ιστορικό του με παρενοχλήσεις σε γυναίκες και παιδιά, επειδή τον είδε να συναντάται στο κέντρο του Βόλου με το 11χρονο κοριτσάκι και την 30χρονη Βουλγάρα μητέρα του.


Volos-aselgeia





Η αλλοδαπή αποχώρησε και ο ιερέας μαζί με την ανήλικη κατευθύνθηκαν σε ερημική παραλία κοντά στον Βόλο, όπου τελικά συνελήφθη με κατεβασμένα τα παντελόνια, ενώ ζητούσε από την ανυπεράσπιστη μικρούλα να τον ακουμπήσει στα απόκρυφά του! Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 10 όχι όμως και τα 15 έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση. 


Volos-aselgeia2



Στην 30χρονη Βουλγάρα ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου, καθώς εν γνώσει της ο ηλικιωμένος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης της δίνοντάς της μικροποσά, όμως αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ιερέα έγινε με στόχο τη συγκέντρωση στοιχείων για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα και, όποιος διαθέτει πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει με την Ασφάλεια Βόλου με την διαβεβαίωση ότι εξασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



https://www.protothema.gr/greece/article/790137/volos-autos-einai-o-80hronos-iereas-pou-aselgouse-se-11hroni/