Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Βρέθηκε οπλισμός στην Πάφο

Οπλισμό, σφαίρες και άλλα τεκμήρια εντόπισε η Αστυνομία  Πάφου που εκτιμά πως σχετίζονται με τις  ένοπλες ληστείες που είχαν διαπραχθεί σε υποκαταστήματα της Κυπριακής Συνεργατικής Τράπεζας στην Πάφο  και πιθανόν και ορισμένων στην Λεμεσό .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τεκμήρια εντοπίστηκαν σε ανοιχτούς χώρους και διαμερίσματα ενώ για τις υποθέσεις αναζητούνται δύο πρόσωπα.
Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί ένα αυτόματο τυφέκιο G3, ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, αριθμός σφαιρών για το G3 και κάποια άλλα τεκμήρια.
Τα δύο πρόσωπα που αναζητεί η Αστυνομία έχουν συνδεθεί με τρία διαφορετικά διαμερίσματα που βρίσκονται ανάμεσα στη συνοικία του Μουτάλου και την τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.
Στην  ίδια περιοχή είχε εγκαταλειφθεί ένα όχημα από μια ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στον οδό Αλεξάνδρου Παπάγου, ενώ στην περίπτωση της ένοπλης ληστείας στην Πέγεια  η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της είχε εντοπίσει το όχημα των ληστών σε κοντινό σημείο, υπήρξε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.