Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμερα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Σήµερα ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη, ενώ στα προσήνεµα τοπικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και αρχικά τοπικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση κατά το τριήµερο.