Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Δείτε ποιους τσάκωσαν με ναρκωτικά στην Πάφο

Τρεις αλλοδαποί, δυο Σύροι και ένας Ρώσος συνελήφθησαν από την αστυνομία σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις σε σχέση με υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.
Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν κοκαΐνη, κάνναβη και το χημικό ναρκωτικό κρύσταλ τα οποία μάλιστα ήταν συσκευασμένα σε 23 διαφορετικά τεμάχια, έτοιμα  να διατεθούν σε υποψηφίους πελάτες.

Στην πρώτη περίπτωση μέλη του ΟΠΕ ερεύνησαν χθες διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν 8 Σύροι. Σε κλειδωμένο δωμάτιο του διαμερίσματος που παραβίασαν οι αστυνομικοί εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλα ηλεκτρικά είδη. Οι Σύροι κατονόμασαν συμπατριώτη τους ως τον ιδιοκτήτη των αντικειμένων αυτών από τον οποίο και οι ίδιοι νοίκιαζαν το διαμέρισμα.

Ο Σύρος ηλικίας 40 ετών και ένας 23 συμπατριώτης του συνελήφθησαν σήμερα όταν εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα σε νέα έρευνα και ναρκωτικά. Εντοπίστηκαν συγκεκριμένα 5 γραμμάρια κρύσταλ και 16 γραμμάρια κάνναβης σε 23 συσκευασίες. Και οι δυο αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο στο δικαστήριο Πάφου για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Στο Δικαστήριο Πάφου καταχωρήθηκε σήμερα η υπόθεση που αφορούσε στον εντοπισμό την προηγούμενη μέρα 31 γραμμαρίων κοκαΐνης έξω από την κατοικία ομογενή με Ρωσικό διαβατήριο. Ο Ομογενής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς ορούς μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ