Τρίτη 29 Μαΐου 2018

EcoArt και Fish Mob: Έκθεση τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά στο ξενοδοχείο Αλμύρα


 

Εικαστικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, θα παρουσιαστούν στην έκθεση EcoArt και Fish Mob, που διοργανώνει το ξενοδοχείο Αλμύρα, σε συνεργασία με τη σχολή Art Studio της Κατερίνας Φουκαρά και του Αρσέντη Λισενκόβ, στις 9 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Κάτω Πάφο, από τις 11:00πμ μέχρι τις 2:00μμ.


Η έκθεση διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και περιλαμβάνεται σε σειρά εκδηλώσεων παγκοσμίως, που στόχο έχουν την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου Αλμύρα, σε συνεργασία με το Art Studio, θα δημιουργήσει κατασκευές που θα απεικονίζουν ψάρια, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προστασίας του πλανήτη και αλλαγής συνηθειών, αφού πολλά υλικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, λανθασμένα καταλήγουν στα σκουπίδια και αρκετές φορές στη θάλασσα, προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων ψαριών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών.

Αποκορύφωμα της έκθεσης θα είναι η παρέλαση με την ονομασία «Fish Mob», η οποία θα ξεκινήσει από το «Ουζερί» στο ξενοδοχείο Αλμύρα στις 9 Ιουνίου, στις 11:00 πμ. Η παρέλαση, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει και το κοινό, θα περάσει από το λιμάνι, και οι συμμετέχοντες θα κρατούν στα χέρια τους τις δημιουργίες τους!

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί έκθεση στο Αλμύρα, με πρωτότυπες κατασκευές και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό έως τις 24 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26888762.