Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τα Spyrou Hotels γιορτάζουν 40 χρόνια στη Σκόπελο



O Όμιλος Σπύρου πρόσφατα ανανέωσε την εταιρική του ταυτότητα και δραστηριοποιείται πλέον  στη Σκόπελο ως “Spyrou Skopelos Experience”. Ο επανασχεδιασμός αυτός σχετίζεται με την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλουσε νέους τομείς.
Στόχο αποτελεί η ολοκληρωμένη και καλά οργανωμένη  εμπειρία διακοπών για τον ταξιδιώτη από κάθε γωνιά της γης.  
Η “Spyrou Skopelos Experience” συνδυάζει τη διαμονή στα τέσσεραξενοδοχεία της, την πλούσια τοπική γαστρονομία στα τρίανέα εστιατόρια της, τις οργανωμένες και πεντακάθαρες παραλίες, τα πακέτα πεζοπορικού τουρισμού  καθώς και το Spa&Wellness. Επιπρόσθετα, η επιτυχημένηδραστηριοποίησητου Ομίλου στον εμπορικό κλάδο,τα τελευταία 6 χρόνιαμε την δημιουργία του BestShopSkopelos, οδήγησε στην επέκταση των εργασιών με τα πρόσφαταεγκαίνια της BestShopSkiathos.

Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας, o ‘Ομιλος Σπύρου, πραγματοποιεί ένα τριήμερο εκδηλώσεων για την τοπική κοινωνία του νησιού με σκοπό να αναδείξει τη Σκόπελο ως έναν δυναμικό και ανερχόμενο τουριστικό προορισμό με παράδοση, μοναδική φύση,  πλούσια γαστρονομία, ποιοτικά καταλύματα αλλά και με πληθώρα δραστηριοτήτων.

Η έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίουστις 11:00με τη συνέντευξηΤύπου παρουσία δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ, και θα ακολουθήσουν ομιλίες των στελεχών του Ομίλου. Πριν αλλά και μετά την συνέντευξητύπουτοπικοί παραγωγοί θα ενημερώσουν του δημοσιογράφους για τηναγάπη και το μεράκι που περιβάλουν τα προϊόντα που θα εκθέσουν.


Οι επετειακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου με την ημερίδα που θα απευθύνεται προς όλα τα στελέχη και ιδιοκτήτεςτων τουριστικών καταλυμάτων της Σκοπέλου, από τον Επίκουρο Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών στο Τουριστικό Management, Δρ. Δημήτρη Κούτουλα.

Συγκεκριμένα η πρώτη ενότητα θα διεξαχθεί10:00-14:00 και η δεύτερη ενότητα 17:00-20:00.Το αντικείμενομελέτης και συζήτησης θα είναι το Τουριστικό
Marketing και πώς αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί με τις κατάλληλες τεχνικές, ώστε να αποφέρει κέρδη και κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα της Σκοπέλου.


Επίσημοι Χορηγοί:HellenicSeaways,  AlkyonTravel
Ευγενική Υποστήριξη: Πολιτιστική Αίθουσα Σκοπέλουκαι Ορφέας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6919111,
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κλεοπάτρα Βλάχου, k.vlachou@skopeloshotels.eu