Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΠΤΗΣΕΙΣ ΒΙΕΝΝΗ –ΠΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2018. ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ LAUDAMOTION



Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου,  χαιρετίζει την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας LAUDAMOTION με βάση την Αυστρία, για έναρξη δρομολογημένων   τακτικών πτήσεων από την Βιέννη προς Πάφο.


Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και αρκετά υποσχόμενη αφού μέσω ΒΙΕΝΝΗΣ η ΠΑΦΟΣ συνδέεται με πολλά αεροδρόμια και χώρες προτεραιότητας. Παράλληλα συνάδει πλήρως με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επέκταση της τουριστικής περιόδου, διείσδυση  σε νέες αγορές και ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού.

Η εν λόγο εταιρεία αρχίζει τις πτήσεις προς την Πάφο από τις 3 Ιουνίου  με 2 φορές την βδομάδα προσφέρονται ανταγωνιστικά ναύλαμέχρι την λήξη της καλοκαιρινής περιόδου  τον Οκτώβριο του 2018

Η ΕΤΑΠ αναμένεται να συναντηθεί με το τμήμα μάρκετινγκ της  LAUDAMOTIONμε στόχο να συζητηθούν  τρόποι συνεργασίας σε επίπεδο προώθησης και δημοσίων σχέσεων  ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία των δρομολογίων και πιθανή επέκταση τους σε ολόχρονη βάση .

Η ΕΤΑΠ δραττόμενη της ευκαιρίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διεύθυνση της εταιρείας LAOUDAMOTION για την απόφαση της καθώς και όσους συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη αυτή και ιδιαίτερα την Ηermesairportsκαι τον ΚΟΤ.