Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Στο κελί ο 55χρονος που χτύπησε τον σύντροφο της αδερφής του


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης  τεσσάρων ημερών εναντίον 55χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 52χρονο από την Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 52χρονος από τη Λάρνακα, με τραύματα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.
 
Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του ΤΑΕΠ διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος έφερε τραύματα στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.
 
Η κατάσταση της υγείας του 52χρονου κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 52χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 2 χθες τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν στην οικία 51χρονης, στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από τον 55χρονο αδελφό της, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε και να τον τραυμάτισε με σιδερένιο αντικείμενο.
 
Η Αστυνομία δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων συνέλαβε χθες το απόγευμα τον 55χρονο και την 51χρονη αδελφή του.
 
Σήμερα ο 55χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ