Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Δείτε που θα βρέξει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρηθεί σκόνη, από τη νύκτα της Κυριακής.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα ορεινά πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα, το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.