Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του



Ξημερώματα Τρίτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Τοποθεσία: Μπρονξ, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα: Τρίτος όροφος πολυκατοικίας στη Walton Avenue κοντά στην East 165th Street. Υπόθεση:
Έγκυος γυναίκα νεκρή. Τα παραπάνω αποτελούν τα πρώτα στοιχεία, όπως δόθηκαν μέσω του ασυρμάτου της αστυνομίας. Λίγες στιγμές μετά, αποκαλύπτεται η πραγματική φρίκη. Μία 30χρονη έγκυος μαχαιρωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και ένα έμβρυο νεκρό.



Οι αστυνομικοί στο Μπρονξ βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα μίας γυναίκας στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, να κολυμπά στα αίματα και με τα σπλάχνα της και το μωρό να εξέχουν από την κοιλιά της. Ο σύντροφός της είχε ήδη διαφύγει, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.



bro22-1


Η Liv Abreu, αν και πολύ βαριά τραυματισμένη και σοκαρισμένη, καταφέρνει να καλέσει το 911, το οποίο καταφτάνει μαζί με την αστυνομία. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Το μωρό είναι ήδη νεκρό, ενώ η μητέρα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Τέσσερις ώρες μετά τη φρικιαστική του πράξη, ο 30χρονος παραδίδεται στην αστυνομία και συλλαμβάνεται με την κατηγορία της δολοφονίας και απόπειρας δολοφονίας από πρόθεση.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν ο δράστης και σύντροφος της 30χρονης ήταν ο πατέρας του παιδιού, καθώς και το κίνητρο της επίθεσης.



https://www.protothema.gr/world/article/789917/agrio-eglima-sto-bronx-mahairose-tin-eguo-sudrofo-tou-exi-fores-gia-na-skotosei-to-emvruo/