Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Επιτέθηκαν σε εστιάτορα και του βούτηξαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες βράδυ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα 38χρονος επιχειρηματίας στην Πάφο.

Ενώ έκλεισε το εστιατόριο του στη Λεωφόρο Νεόφυτου Νικολαίδη, δυο οπλισμένοι κουκουλοφόροι τον ακινητοποίησαν και του πήραν τις εισπράξεις που κρατούσε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυκτα ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου που λειτουργεί επί της κεντρικής λεωφόρου Νεοφύτου Νικολαΐδη έκλεισε το κατάστημά του και κρατώντας στα χέρια χρήματα της επιχείρησης ετοιμαζόταν να εισέλθει στο όχημα του όταν τον προσέγγισαν δύο κουκουλοφόροι, ένοπλοι, και ρίχνοντας στον αέρα ένα πυροβολισμό του άρπαξαν την τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και των δυο δραστών με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματισθεί ελαφρά.
Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, διέφυγαν από την περιοχή χρησιμοποιώντας ένα όχημα Mazda 323 το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο. 
Σε δεύτερη περίπτωση στη Μεσόγη, μόνιμος κάτοικος κατήγγειλε ότι άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του γύρω στις 10 το βράδυ. Ανοίγοντας την πόρτα του επιτέθηκαν δυο άγνωστα πρόσωπα που τον κτύπησαν με ξύλο και του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των δυο χιλιάδων ευρώ και εξαφανίστηκαν.