Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Χτυπούσε τη γυναίκα του στο δρόμο και δείτε τι έγινε. ΒΙΝΤΕΟ



Κάμερες ασφαλείας σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης κατέγραψε την άγρια επίθεση που δέχτηκε μία γυναικά από τον σύζυγό της, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια περίοικων και περαστικών.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!


Για κακή του τύχη όμως και καλή της γυναίκας, η οποία είχε μείνει στο πεζοδρόμιο και προσπαθούσε να συνέλθει, κάποιοι από τους αυτόπτες δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι μία γυναίκα δεχόταν μια βίαιη επίθεση και έδρασαν.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον άνδρα να χτυπά με κάτι που μοιάζει με εφημερίδα τη γυναίκα στο πρόσωπο, μετά να την κλωτσά, να τη ρίχνει κάτω και να συνεχίζει να τη χτυπά με το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Τότε ξαφνικά ένας άλλος άνδρας έρχεται τρέχοντας και φανερά οργισμένος από το περιστατικό, σωριάζει τον σύζυγο στο έδαφος με μία κουτουλιά. Ο άνδρας πέφτει στο έδαφος και γύρω του μαζεύονται και άλλοι οι οποίοι προσπαθούν να τον σώσουν από τα χέρια του «εκδικητή» αλλά και να τον κρατήσουν μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει.

Όπως μετέδωσε η Hurriyet, το ζευγάρι επέστρεφε από το δικαστήριο όπου συζητήθηκε η υπόθεση του διαζυγίου του.




https://www.protothema.gr/world/article/792158/video-apo-konstadinoupoli-htupouse-ti-gunaika-tou-sto-dromo-kai-oi-perstikoi-tou-edosan-ena-mathima/