Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας στην Πάφο


Συνεχίστηκαν και χθες το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα σήμερα, μοι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος στην Επαρχία Πάφου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Πάφου, του ΕΟ.ΜΟ Τροχαίας Αρχηγείου, καθώς και ανιχνευτικοί σκύλοι.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, έγιναν στοχευμένες έρευνες, κατόπιν δικαστικών ενταλμάτων, συνολικά σε 14 οικίες, υποστατικά και κτηνοτροφικές μονάδες στην Πάφο και στην ευρύτερη περιοχή και οι ιδιοκτήτες τους κλήθηκαν για ανάκριση στην Αστυνομία. Επίσης διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 80 οχήματα και έγιναν έρευνες για 150 πρόσωπα .
Σε μια περίπτωση ανευρέθηκε στην κατοικία 34χρονου μικρή ποσότητα ναρκωτικών .Επίσης εντοπίστηκαν δύο δακρυγόνα σπρέι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ σε άλλη περίπτωση ένα πρόσωπο είχε στην κατοχή του μαχαίρι. Ακόμη βρέθηκαν δυό φυσίγγια κοντά σε κατοικία που ερευνήθηκε.
Επίσης έγινε μικρός αριθμός καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις, καθώς και για υποστατικά που λειτουργούν χωρίς άδεια.
Οι συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.


κυπε