Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Δείτε ποιον και που χτύπησαν στην Πάφο, του έκλεψαν το τσαντάκι και το κινητό

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 62χρονο αλλοδαπό επισκέπτη ότι, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ βρισκόταν σε σημείο στην πόλη Πάφου και συζητούσε με δύο νεαρούς, αυτοί του άρπαξαν το τσαντάκι που κρατούσε και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα, ώστε να του το επιστρέψουν.

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία του 62χρονου, στην προσπάθεια του να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια, οι δύο ύποπτοι επιτέθηκαν εναντίον του, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και αφού πήραν και το κινητό τηλέφωνο του, τράπηκαν σε φυγή.
Μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο 62χρονος μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου εξετάστηκε από ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση δεξιού ζυγωματικού και ωτορραγία, στο δεξί αυτί.
Ο 62χρονος, παρά την πρόθεση των επί καθήκοντι ιατρών να κρατηθεί για νοσηλεία, απεχώρησε στη συνέχεια από το νοσοκομείο με δική του πρωτοβουλία και προέβη σε σχετική καταγγελία γύρω στις 8.00 το πρωί.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το τσαντάκι του που κλάπηκε περιείχε προσωπικά του έγγραφα, αριθμό τραπεζικών πιστωτικών καρτών του και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, ενώ η αξία του κινητού τηλεφώνου του που κλάπηκε είναι 800 ευρώ.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Πηγή: ΚΥΠΕ