Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Pansion Soula. Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Σκόπελο



Ένα καταπληκτικό μέρος για να κάνετε τις διακοπές σας στη Σκόπελο. Ήσυχα, όμορφα, ήρεμα, καταπράσινο μέρος, ιδανικό για καλές διακοπές. Ο Κώστας έχει φροντίσει για όλα.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας “Pansion Soula”, βρίσκονται 10 λεπτά από το κέντρο της Σκοπέλου. Τόσο κοντά κι όμως τόσο μακριά από τους θορύβους των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. 



Ανάμεσα σε καταπράσινο κήπο από εξωτικά λουλούδια και δέντρα, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας είναι ιδανική επιλογή για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.
Μία φορά την εβδομάδα, διοργανώνουμε Ελληνική βραδιά με παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά που φτιάχνει η κ. Σούλα. (Κατόπιν Παραγγελίας).



Στον ίδιο χώρο και λίγα μέτρα πιο πάνω, υπάρχει το ιδιωτικό μας εκκλησάκι ο Άγιος Φίλιππος, στο οποίο τελούνται γάμοι και βαπτίσεις από πελάτες μας αλλά και από ντόπιους, με τον παραδοσιακό Σκοπελίτικο τρόπο.



Στην αυλή μας λειτουργεί και bar, για τους φιλοξενούμενούς μας μόνο, όπου μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή και το πρωινό τους απολαμβάνοντας την ησυχία και την όμορφη μελωδία της φύσης.



Κάθε Παρασκευή πρωί σας περιμένει μία έκπληξη, η κ. Σούλα θα σας προσφέρει δωρεάν μοναδικούς παραδοσιακούς λουκουμάδες φτιαγμένους με μεράκι και όπως μόνο εκείνη ξέρει να τους φτιάχνει.



Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο καταπληκτικό website της επιχείρησης  ΕΔΩ και στο facebook ΕΔΩ