Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δείτε ποιος και που έκανε σεξ με χιονάνθρωπο και έπαθε κρυοπαγήματα στο πέος


Ένας 64χρονος από το Κεμπέκ του Καναδά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρυοπαγήματα στο πέος, καθώς όπως είπε στους γιατρούς μέθυσε κι έκανε sex με έναν χιονάνθρωπο!

Ο Κένεθ Γκιλέσπι είναι γνωστός στην περιοχή του ως μέθυσος και κλοσάρ τύπος, αλλά την τελευταία του αυτή περιπέτεια κανείς δεν την περίμενε.
Περαστικοί τον βρήκαν λιπόθυμο πάνω σε ένα σωρό σκουπιδιών και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του μορίου του.
«Τα κρυοπαγήματα στο σημείο αυτό μπορεί σε κάποιους να φαίνονται αστεία, αλλά είναι πολύ σοβαρά. Μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση και γάγγραινα και δυστυχώς αυτό οδήγησε και στον ακρωτηριασμό του μορίου του κυρίου Γκιλέσπι. Είναι πολύ λυπηρό», είπε ο γιατρός που τον περιέθαλψε.
Πάντως, οι γείτονες του 64χρονου είναι έξαλλοι μετά το τελευταίο του κατόρθωμα και απειλούν να ζητήσουν τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.
«Αρκετοί άνθρωποι είναι εξοργισμένοι μαζί του γι’ αυτό που έκανε στον χιονάνθρωπο του παιδιού. Άφησε μια στοίβα από άδεια μπουκάλια, έναν κατεστραμμένο χιονάνθρωπο και το παγωμένο σπέρμα του στη μέση του δρόμου», δήλωσε ένας από τους γείτονες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος, φέρεται να αναρρώνει σε φιλικό σπίτι που βρίσκεται σε γειτονική πόλη.Μάλιστα σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μεξικό και να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του πέους του.