Παγκόσμια Ημέρα
Υπέρτασης αύριο, Πέμπτη 17 Μαΐου, και οργανισμοί απ' όλο τον κόσμο μας
υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να γνωρίσουμε ο καθένας ξεχωριστά τις τιμές
του και να ενημερωθούμε για την υπέρταση!
Μέσα από το άρθρο
«Υπέρταση: Πώς αντιμετωπίζεται διατροφικά;», που συνυπογράφω με τον Παθολόγο
Αντώνη Αλαβέρα, θα γνωρίσετε:
- τα όρια της αρτηριακής πίεσης,
- συστάσεις για αλλαγές στον τρόπο ζωής,
- διατροφικά σημεία «κλειδιά»,
- τι πρέπει να προσέχετε στις ετικέτες
τροφίμων...
...και πολλά-πολλά
ακόμη! Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να κλικάρετε στο link που ακολουθεί:
Ευαγγελία
Παναγιωτοπούλου,
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Υ.Γ.: Μη διστάσετε να μου στείλετε email, θα χαρώ να απαντήσω σε όποια απορία
έχετε!