Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Καταπληκτική η εκδήλωση της KEDMA COSMETICS CYPRUS. ΦΩΤΟ




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μια καταπληκτική εκδήλωση με θέμα Υγεία, Ομορφιά, μόδα. Η Ισραηλίτικη εταιρεία KEDMA cosmetics με προϊόντα από τη Νεκρά Θάλασσα με γενικό αντιπρόσωπο Κύπρου την Σούλα Ιωάννου από τη Λεμεσό, είχε προσκαλέσει αρκετό κόσμο  όπου τους ενημέρωσε για τις καινούργιες θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και για τα καινούργια αποτελεσματικά καλλυντικά από τη Νεκρά Θάλασσα τα οποία περιέχουν κοιτάσματα χρυσού.  

Η Σούλα Ιωάννου εξήγησε στους καλεσμένους τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να μείνουν για πάντα νέοι, μιας κι έγινε και εφαρμογή της θεραπείας. 




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ωραιότατο πλοίο Salone στο Παλιό λιμάνι Λεμεσού  στις 4 Ιουλίου. Για τα θέματα υγείας μίλησαν οι γιατροί, Αντώνης Αντωνίου οστεοπαθητικός και βιονιστής. Εξήγησε τι είναι η εναλλακτική θεραπεία χωρίς φάρμακα και εγχειρήσεις, όπου ο ασθενής μπορεί  να τα καταφέρει χωρίς να ταλαιπωρηθεί.



Η Δώρα Μορφίτου ολιστικός γιατρός και βιοσυντονιστής. Μίλησε για το θέμα ομορφιά, υγεία.  Συνδυασμός με KEDMA και με βιοσυντονισμό, πάντα νέοι και υγιείς.

Μαρίνος Γεωργίου ,  φυσικομαθητικός. Παρουσίασε το μικρό μηχανάκι βιοσυντονισμού που πρέπει ο καθένας μας να έχει σπίτι του.  
Ο Μιχάλης Σωκράτους διατροφολόγος, μίλησε για το πως μπορούμε να χάσουμε βάρος χωρίς να έχουμε πρόβλημα υγείας.



Τέλος, να αναφέρουμε ότι,  η  prestige show production οργάνωσε μια καταπληκτική ζωντανή φωτογράφιση. Οι φωτογράφοι αποθανάτισαν τα  Models  Andrianna Fiakka Miss World Cyprus 2018 και Miss Photogenic world 2018.  Miss Russian 2017 Joanna Weiss και η  Sofia Polikarpou Miss Face 2017 Cyprus.

  
Τα μαγιό και τα φορέματα ήταν δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Πηνελόπης Δημητρίου. Τα φορέματα Art painting ήταν της Olgas Tegnoupova από τη Ρωσία. Το νυφικό ήταν από τη Designer Maria koraka atelie White Λεμεσό .
Ακολούθησε χορός, τραγούδι, φαγητό και ποτό.
Μέγας χορηγός KEDMA cosmetics. Οργάνωση , υγεία, μόδα,   prestige show production

Παρουσίαση, μακιγιάζ Σταυρούλα Νικολάου.
Φώτο Όμηρος Δημητρίου.