Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Βρετανός τουρίστας πωλούσε στην Αγ. Νάπα laughing gas

Τουρίστας από τη Βρετανία, ηλικίας 19 χρόνων συνελήφθηκε τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα για παράνομη πώληση αερίου laughing gas.


Σύμφωνα με την Αστυνομία 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μέλη του ΟΠΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στην Αγία Νάπα εντόπισαν έξω από δισκοθήκη, Βρετανό τουρίστα ηλικίας 19 ετών, που κρατούσε ένα κυλινδρικό δοχείο εντός του οποίου τοποθετούσε αμπούλες και στη συνέχεια πουλούσε στους τουρίστες μπαλόνια με υποξείδιο του αζώτου ((laughing gas).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία εντοπίστηκαν στη κατοχή του 19χρονου τέσσερις αχρησιμοποίητες και τρεις χρησιμοποιημένες αμπούλες καθώς και 3 άδεια μπαλόνια τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Κατά την ώρα της σύλληψης του ο  νεαρός κτύπησε ένα από τους αστυνομικούς στο χέρι, στη συνέχεια στο κεφάλι και αφού άρπαξε τα ανευρεθέντα τεκμήρια τράπηκε σε φυγή. Ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία σε απόσταση δέκα περίπου μέτρων από τη σκηνή, συνελήφθηκε και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Ο Βρετανός τουρίστας αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων επίθεση κατά αστυνομικού και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, ενώ  αργότερα σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ