Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Βρέθηκε ζωντανή σε ψυγείο νεκροτoμείου. Όλες οι λεπτομέρειες



Μια γυναίκα που είχε διαπιστωθεί από ειδικό παραϊατρικό προσωπικό ότι ήταν νεκρή μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νότιο Αφρική αναρρώνει στο νοσοκομείο, αφού, τελικά, βρέθηκε.... ζωντανή στο ψυγείο του νεκροτομείου.




Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο στο νεκροτομείο του Carletonville, στην επαρχία Gauteng, αφού, σύμφωνα με το ειδικό παραϊατρικό προσωπικό που την παρέλαβε με το ασθενοφόρο, δεν έδειχνε «καμία ένδειξη ζωής».

Αλλά όταν ένα μέλος του προσωπικού της μονάδας πήγε να ελέγξει το σώμα της γυναικάς στο ψυγείο...διαπίστωσε έκπληκτος ότι αναπνέει.



Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα, μεταφέρθηκε κατευθείαν σε νοσοκομείο, όπου και αναρρώνει, ενώ οι ειδικοί διερευνούν το λάθος που συνέβη.

Η εταιρεία ασθενοφόρων, που την παρέλαβε από τον τόπο του δυστυχήματος και που διαπίστωσε και το θάνατό της, επιμένει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις αμέλειας.

«Αυτό δεν συνέβη επειδή το προσωπικό δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο», δήλωσε ο διευθυντής της επιχείρησης, Distress Alert, σύμφωνα με την TimesLive.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το προσωπικό ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο όταν την παρέλαβε και την εξέτασε, όπως στην αναζήτηση ενδείξεων παλμού και αναπνοής και βάσει αυτών κατέληξε στο γεγονός ότι ήταν νεκρή.



https://www.protothema.gr/world/article/801859/notia-afriki-nekri-apo-trohaio-vrethike-zodani-se-psugeio-nekrotafeiou/