Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Καυγάς κατέληξε σε φονικό

 

Υπόθεση φόνου 57χρονου στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία, η οποία τέθηκε σε κινητοποίηση από το πρωί. Ο 57χρονος φέρεται να κτυπήθηκε εσκεμμένα από όχημα, που οδηγούσε 33χρονος στην περιοχή της Μονής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 57χρονος και ο 25χρονος γιος του είχαν μεταβεί σε συγκεκριμένο σημείο για να συναντήσουν κάποιο πρόσωπο, με το οποίο φέρονται να είχαν διαφορές.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το πρόσωπο αυτό φέρεται να πάτησε γκάζι και να κτύπησε με το όχημα του τον 57χρονο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα και ακολούθως να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε, φερόμενος δράστης είναι 33χρονος, εναντίον του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

φώτο πηγή 

 https://omegalive.com.cy/astynomika


 

Σε φονικό κατέληξε καυγάς μεταξύ τριών προσώπων που συναντήθηκαν στη Λεμεσό, για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, πατέρας και γιός, 57 και 25 ετών Ελληνοκύπριοι, συναντήθηκαν σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στη Μονή, με τρίτο πρόσωπο, 33 ετών, ώστε να διευθετήσουν τις οικονομικές διαφορές τους.

Σε κάποια στιγμή, τα αίματα άναψαν μεταξύ του γιού και του 33χρονου, με αποτέλεσμα το τρίτο πρόσωπο να εισέλθει στο όχημα του και παρασύρει με αυτό θανάσιμα τον πατέρα.

Ο 57χρονος πατέρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του. 

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου, ενώ ο 33χρονος φερόμενος δράστης καταζητείται με δικαστικό ένταλμα.


πηγη

https://www.reporter.com.cy/police/article/831056/kavgs-katelixe-se-foniko-skotose-ton-patera-brosta-ston-go-me-to-ochima-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια: