Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Δείτε που βρίσκεται ο γιος του Tom Hanks

Το καλοκαίρι, είχε προκύψει φήμη, πως ο γιος του Tom Hanks, Chet ήταν αγνοούμενος. Ο 25χρονος όμως αποφάσισε να μιλήσει μέσω social media πως όλο αυτό το διάστημα, βρισκόταν σε κλινική απεξάρτησης.

Ο Chet ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από τα πολλά βίντεο, τα οποία δημοσίευσε στο Instagram: «Το όνομα μου κυκλοφορεί στα media, τα οποία υποστηρίζουν πως αγνοούμαι, με απήγαγαν και τα σχετικά. Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε κλινική αποτοξίνωσης και τα πηγαίνω πάρα πολύ καλά! Έπρεπε επιτέλους να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και για την ζωή μου. Έπρεπε να παραδεχτώ πως χρειαζόταν να δοκιμάσω κάτι άλλο, το οποίο σίγουρα δεν ήταν το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Υπήρξε μια περίοδος πριν μερικούς μήνες, που πουλούσα κόκα και έκανα τόσο κόκα που δεν μπορούσα καν να αναπνεύσω από την μύτη. Αν μπόρεσα να αλλάξω εγώ, μπορείς κι εσύ. Υπάρχει λύση.».
Ωστόσο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, δεν δίστασε να μιλήσει για τα συναισθήματα και τους αγώνες του γιου του απέναντι στον εθισμό από τις ουσίες, αλλά και πώς τα ξεπέρασε. «Ως γονέας, αγαπάς τα παιδιά σου άνευ όρων. Τα στηρίζεις σε κάθε τους βήμα», εξήγησε κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Bridge of Spies».
Ο Tom Hanks μάλιστα, στήριξε τη γενναιότητα του παιδιού του, να μοιραστεί την ιστορία του εθισμού του, μέσα από τα συγκινητικά βίντεο, που ανέβασε στο Instagram. «Οφείλεις να επαινέσεις τη γενναιότητα και την ειλικρίνεια, όταν πρόκειται για το δικό σου σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.


http://ikypros.com/?p=128274#sthash.D4K2v4NP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: