Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σχολικές τσάντες στα 120 παιδάκια που σιτίζει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη στην Πάφο

Η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη συνεχίζει τι προσπάθειες της στην πόλη και Επαρχία της Πάφου με στόχο την έμπρακτη εφαρμογή της φιλανθρωπίας με διακριτικό τρόπο και χωρίς διακρίσεις, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου. 


Η αντιμετώπιση των αναγκών επιβίωσης απόρων οικογενειών στην Πάφο αποτελεί αδήριτη ανάγκη, και προς αυτή την κατεύθυνση  επικεντρώνεται  η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη,  αναφέρει σε ανακοίνωση του,  ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους.
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια συνεχίζει η ανακοίνωση, η Λέσχη Εθελοντών  Αλληλεγγύη σε συνεργασία με το κατάστημα Λένιας Λαζάρου ( Αμπελοκήπων 7, Πάφος) θα προσφέρει την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα δωρεάν ρούχα, σχολικές τσάντες , μολύβια και διάφορα σχολικά είδη στα 120 παιδάκια , οι οικογένειες των οποίων λαμβάνουν στήριξη από την Λέσχη.
Ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύης Γιώργος Σοφοκλέους,  ανέφερε ερωτηθείς σχετικά   πως σήμερα η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη εξυπηρετεί 650 οικογένειες σε ολόκληρη την Επαρχία που χρήζουν ανάγκης. Πρόσθεσε επίσης,  πως η Λέσχη έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της και εκτός από είδη πρώτης ανάγκης , προσφέρει είδη υπόδησης, ρούχα, μικροέπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές σε μια προσπάθεια να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών των άπορων οικογενειών.
Η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη , σύμφωνα με τον κ Σοφοκλέους, συνεργάζεται επίσης, με την Πολυκλινική «Ευαγγελισμός» και προσφέρει  δωρεάν εξέταση στους ασθενείς που λαμβάνουν στήριξη από την Λέσχη.

Η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη  συνέχισε, δέχεται καθημερινά πολλές κλήσεις με αποτέλεσμα ο κατάλογος των οικογενειών που λαμβάνουν βοήθεια να μεγαλώνει. Για μια εβδομάδα σημείωσε ο κ Σοφοκλέους δεν είχαμε τίποτα στα ράφια μας, και κάλεσε το κοινό να συνεισφέρει και να ξαναγίνει αρωγός στην όλη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: