Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τεμαχισμένο πτώμα 70χρονης βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας για το μακάβριο εύρημα στη Ραφήνα.





Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα αστυνομικές έρευνες, νεκρή, θύμα ενός φρικαλέου εγκλήματος, είναι μια γυναίκα ηλικίας 70 ετών, τα μέλη της οποίας βρέθηκαν, τεμαχισμένα, μέσα σε τρεις σακούλες σκουπιδιών.

Τα μακάβρια ευρήματα εντόπισαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 12 ετών , τα οποία έκαναν βόλτα στην περιοχή με τα ποδήλατά τους και σταμάτησαν από την έντονη δυσοσμία. Έντρομα ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Ο δράστης ή οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε τεμαχίσει την άτυχη γυναίκα με κουζινομάχαιρο σε έξι κομμάτια. Στις σακούλες ήταν τα χέρια, τα πόδια, ο κορμός και το κεφάλι της.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. υπολογίζουν ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το τελευταίο 48ωρο, ενώ δεν υπάρχει καμία καταγγελία για εξαφάνιση προσώπου στην περιοχή. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είναι μητέρα ενός άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το άγριο έγκλημα ξυπνά μακάβριες μνήμες από τις υποθέσεις του Παναγιώτη Φραντζή, που σκότωσε και τεμάχισε το 1987 τη γυναίκα του, τον Αντώνη Δαγλή, που  συνελήφθη το 1996, τον Θεόφιλο Σεχίδη στη Θάσο, το 1996, καθώς και την περίπτωση του φόνου και αποκεφαλισμού της 25χρονης Αδαμαντίας Καρκαλή στη Σαντορίνη, το 2008.



http://www.protothema.gr/greece/article/304709/tromos-sti-rafina-temahismeno-ptoma-70hronis-vrethike-se-sakoules-skoupidion/

Δεν υπάρχουν σχόλια: